!

allt vore perfekt med dig!


oskar i häktet!

Min kära vän oscar wessman har åkt in i häket idag, på en LÖRDAG! vad kul han kommer ha !!! jaja vi dricker å drar mc åt honom!






FEST IKVÄLL!

MEN de jobbiga är att dom ska ha ett jävla "fjortistema", man ska alltså klä ut sig till fjortis.. och hur fan ser en fjortiskille ut? :S





hur blir ett barn till?

Omedelbart efter det att mammans och pappans arvsanlag har smält samman börjar ägget dela sig. I graviditetsvecka 14 bildas grodplattan,första stadiet mot varelse (se bild nedan)



 De följande nio veckorna kallas för embryonalperioden - den period då alla yttreorgan bildas och den varar till och med graviditetsvecka 32. Embryot är en människa i miniatyr.(se bild nedan)
 





Därefter kommer fosterperioden som innebär att  ingen tillväxt av kroppen kommer att utföras - när barnet föds är det bra om barnet kan röra sig, och de inre organen fungerar. Först 10 år efter förlossningen kallas den lilla varelsen för barn.(se bild nedan)








mitt tillfälliga boende!

Nu har jag äntligen fått en egen bostad! jag hyr den svart av Torkel!



Visst , den kanske inte är jättefin! men som Torkel brukar säga "det är ju insidan som räknas"

åkte vilse i skogen med crossen!

Jag tänkte; måste ju utforska lite å se om de finns några roliga spår ute i skogen! allt gick jättebra från början.. hade jätteroligt å brumma så hela skogen hörde! sen började hojen säga "hörrö, du har lite soppa" , han sa inte dirket så som ni kanske förstår! men jag märkte de genom tt den börja gå dåligt å hacka så jag slog på reservtanken. sådå tänkte jag ,kanske bästa att åka hem! så jag åker tillbaka och kommer fram till korsningen där jag tidigare hade svängt in, MEN vilket håll ska jag åt ? höger,vänster eller rakfram ?





jag hade inte en blekaste aning ! så jag åker åt höger.. jag kommer längre å längre bort från mitt kärahem. efter ett tag bröjar jag inse att jag är åthelvete fel! så slog det mig, AHA ska jag stänga av skiten å ställa mig å krama ett träd? alla har väll lärt sig att man ska krama ett träd när man e vilse!?


Tror ni jag gjorde de? Nä. så jag vände om och fortsatte åt de andra hållet, och jag hörde verkligen hur hojen kunde lägga av när som helst. men iallafall så åkte jag åt det andra hållet å kom fram till korsningen igen, körde rakt fram denna gång.efter en LÅNGstund så börjar jag känna igen mig! och då va ju saken klar ! jag är inte vilse längre! yeeah







hit och dit som Otto sade!

ingen cykel utan hjälm som Otto sade!




.


alla kan vara trötta, tillochmed jag!




Lite sådär du vet!


pappamedbarn.blogg.se

Många av studenterna vid Stockholms Universitet besöker dagligen pappamedbarn.blogg.se. Där finner de ett

brett utbud av felstavningar, arga läsare och energikickar. pappamedbarn.blogg.se lägger fokus på hälsosamma,

ekologiska och etniska alternativ. pappamedbarn.blogg.se blir också prisad för den sämst besökta bloggen under hela 2008, med ett snitt på 8 unika besökare varje dag raderar pappamedbarn.blogg.se ut det gamla rekordet som arto hade på 340 unika dagligen . Vid den stora finalen på Grand Hôtel i Stockholm på torsdagskvällen den 24 april fick pappamedbarn.blogg.se ta emot Arla Foods Guldko 2009 för Bästa Blogg.


skadeglädje gånger 2

Första är att jag såg att 6 bilar fått parkeringsböter på parkeringen utanför mitt jobb! mycket nöje tycker jag! :)




Skadeglädje nr 2 var när jag skulle hem från jobbet .

en bil står vid vägkanten , men dock utan förare! gissa vart han är?




JO precis! han står nämligen brevid sin bil å spyr! haha




Denna produkt kanske han ska prova nästa gång han åker bil!

LIKA SOM BÄR!


RÖÖÖÖÖÖÖSTAAAAA

KANDIDAT NR 1




KANDIDAT NR 2





KANDIDAT NR 3





KANDIDAT NR 4



.


hon kan snart skriva en bok!

behöver väll inte skriva längre vem som skickar dessa lappar, de vet ni nog redan! ZzzZz







frida hittade en lapp i hissen

Denna fina lapp satt uppsatt i våran hiss! .. vi hade ju bara satt upp lite klistermärken ju!




dörr sönder + nerritad

Jaha, då har man en dörr mindre i huset då, fråga mig inte varför jag slog sönder den, jag var ju inte ens arg! måste varit en dum fylleidé typ. men lite bra vare iaf för nu slipper man ju iaf öppna dörren om vill säga något till personen som befinner sig i de rummet!





sen så blir man ju såklart trött frammåt 3-4 tiden, å då går man ju och lägger sig i sin säng. sen vaknar man helt nerkluddad. jättekul.. hämd väntar



:)


ingen känsel i finger

och det beror på att jag klämde mitt finger i ytterdörren i lördags, ja fråga mig inte varför jag inte tog bort finget innan jag stängde dörren men på fyllan tänker man ju typ inte. Så nu går jag runt utan känsel i halva "FUCK YOU" fingret (Y)





jaha, nytt brev från argatanten

Jahapp, då var det dax igen då ett nytt brev nerpulat i brevlådan!..... från samma granne igen.
så mycket liv var det ju inte, då hade ju störningsjouren kommit.. men men !








törstig turk på tåget

Ja, han såg ju lite törstig ut så vi var snälla och bjöd på en öppen öl. vet dock inte hur det gick när han vaknade. Men han blev säkert glad! eller .. ja kanske inte, beror ju på om han höllde ut ölen när han vred på huvudet =S




RSS 2.0